Het Vestzak. Theater voor iedereen!

Programma

04-02-2024

Lazy Sonnie Afternoon - Ernst Jansz

04-02-2024 - 14.30 uur | Vestzaktheater

Voorprogramma

 

Nuenense bluesduo Reemers en De Greef

 

Wij, Frank Reemers en Joep de Greef, zijn twee oude rotten uit de Nederlandse muziekscene met een vracht aan ervaring en een passie voor Blues & Roots muziek.

Regelmatig gaan we samen naar de bakermat van de Blues, het zuiden van Amerika. Louisiana, Tennessee, Arkansas, Alabama, Texas, Illinois en natuurlijk Mississippi. Daar bezoeken we alle plekken die belangrijk zijn geweest in de historie van de Blues en spelen we s’avonds en de Juke Joints en Blues cafés.

 

 

Hoofdact

 

Ernst Jansz

 

Ernst Jansz is niet weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Na zijn hippietijd bij CCC Inc. en de grote successen met Doe Maar, ging hij solo. Inmiddels liggen er alweer vijf studio-albums en evenveel boeken in de schappen. 

Voor zijn nieuwste show heeft hij niet alleen de mooiste liedjes uit zijn eigen oeuvre, maar ook uit dat van Bob Dylan verzameld. En dan gaat het gerucht dat hij ter ere van zijn 75ste verjaardag binnenkort nog een nieuw album en boek gaat uitbrengen...

De 75-jarige zanger betreedt overigens niet in zijn eentje het podium. Hij krijgt gezelschap van een stel doorgewinterde muzikanten: Aili Deiwiks (viool), Guus Paat (gitaar) en Richard Wallenburg (bas). 

 

 

Reserveren

Het Vestzak. Theater voor iedereen!