Het Vestzak. Theater voor iedereen!

Programma

08-12-2023

  • Theatercollege

Fabels & Feiten over (werk)geluk

08-12-2023 - 20:00 uur | Prijs incl. consumptie
  • Theatercollege

Raar maar waar. Hoe harder je zoekt naar geluk, hoe moeilijker het vaak wordt om geluk te ervaren. En waarom streven we allerlei doelen en dingen na, in ons werk en leven, waarvan we denken dat die ons gelukkig maken, terwijl dat niet zo is? Dat komt omdat ons brein allerlei denkfouten maakt. Zeven dagen per week en 24 uur per dag. Zijn we dan hopeloos verloren? Nee! Want met een paar kleine aanpassingen in je gedachten en gedrag, kun je een heel groot deel van je geluksgevoel gelukkig wél beïnvloeden.

Hoe het zit en wat bewezen werkt, vertelt onze bijna-dorpsgenoot je tijdens een interactief theatercollege, op vrijdag 8 december. Het is een verhaal zonder poespas, boordevol (pijnlijk) herkenbare voorbeelden. Daarna ken je de fabels en feiten over (werk)geluk, én heb je het recept in handen om je goede voornemens te bereiken. Dan hoef je ze dus niet meer jaarlijks te recyclen.

Cristel woont op Vressel en is directeur-eigenaar van Factor Vijf Organisatieontwikkeling. Ze adviseert en begeleidt directies, leidinggevenden en medewerkers om lekker te kunnen werken, nu en straks. Daarnaast is ze voorzitter van de Vereniging Zelfstandigen Nederland en zit ze in de Sociaal-Economische Raad, een belangrijk adviesorgaan van de regering. Cristel is dus veel in Den Haag te vinden. Maar op 8 december speelt ze graag een thuiswedstrijd in haar eigen dorp.

Reserveren

Het Vestzak. Theater voor iedereen!